BRANDWACHT

Sinds onze oprichting in 1993 door Hans Brandwacht, bedenken we tenten en andere mobiele constructies. We hebben een multifunctionele werkplaats in Soest, met een uitgebreid machinepark, waar we al onze tenten zelf maken. Onze roots liggen in de decor en interieurbouw en daardoor hebben we een unieke stijl en veel ervaring op het gebied van restauratie, meubelmakerij en staalconstructie.
Het verhuren van tenten is begonnen op festival De Parade, waar we nog steeds hofleverancier zijn, maar we zijn inmiddels op heel veel andere festivals actief, zoals: Lowlands, Oerol, Zwarte Cross, Down The Rabbit Hole, ADE, Into The Great Wide Open, Dauwpop, North Sea Jazz.

Naast het verhuren en maken van tenten doen we allerlei andere projecten voor musea en evenementen. Voor deze projecten hebben we een aparte website: brandwachtontwerp.nl. Merkactivatie & publieksparticipatie door middel van interactieve objecten, decor en inrichting,  performances. We houden ervan om combinaties te maken van verschillende technieken en bedenken slimme manieren om projecten mobiel te maken.  Samen met professionele makers uit alle windstreken kunnen we alles maken wat we willen.

Hans Brandwacht, oprichter Firma Brandwacht

In 2021 geeft Ernst Sluimer het stokje over aan Pieter en Lucas om het bedrijf voort te zetten. In bijna 30 jaar heeft hij het bedrijf gemaakt tot wat het nu is. Eerst samen met Hans Brandwacht en later met Pieter Wantenaar. Hij is de drijvende kracht en ontwerper van o.a. de Katrina, de Barn en vele anderen tenten, interieurs en decors.

Brandwacht medewerkers:

Doortje Otten: HR Manager
Peter Brinkhorst: Boekingen & sales
Harry Limburg : Administratie
Jules Jansen: Tentenbouwer & onderhoud
Roel Hilhorst: Tentenbouwer & onderhoud
Pieter Wantenaar : Eigenaar en directeur operaties
Lucas Steenhuis: Eigenaar en directeur artistiek & zakelijk